ANKARA / YENİMAHALLE - Metin Emiroğlu Ortaokulu

Metin Emiroğlu Ortaokulu

Beştepe Mahallesi Mucize Sokak No6 Yenimahalle ANKARA
Vizyon
İlimiz ortaokulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, müşteri memnuniyetini prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla kaliteli Eğitim ve Kültür Yuvası olmak!
Misyon
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!
Ulaşım
Belediye Otobüsü : 167 Numara - Kalkış: Beşevler metro durağı Halk otobüsü 339 Nolu araç
İlçe Merkezi : 8 km. İl Merkezi : 3 km.
Futbol Turnuvası Düzenlendi.
Bilimsel Etkinlikler
Pınar Kolejine İcatlar konulu yarışmaya katıldık. Ortaokullar 4. lük ödülü kazandık.