ANKARA / YENİMAHALLE - Metin Emiroğlu Ortaokulu

Mrt

Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası

4 Mart- 8 Mart tarihlerinde  5,6,7 ve 8. Sınıflar arasında Voleybol turnuvası düzenlenmiştir. Düzenlenen voleybol turnuvasında finale kalan 6A ile 8A sınıfları dostluk maçı yapmış, turnuva centilmenlik çerçevesinde sona ermiştir. Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Okul Müdürümüz Hüseyin Çakır’a, öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

4 Mart, 8 Mart tarihleri arasında okulumuz 5,6 ve 7. sınıfları arasında düzenlenen Futbol turnuvasında 7-B sınıfı, finalde 6-A sınıfını yenerek birinci olmuştur. 7-B ile 8-A sınıfları arasında yapılan dostluk maçını ise 8-A sınıfı kazanmıştır. Turnuvaya katılan ve centilmence geçmesini sağlayan bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

OKULUMUZ TÜRKÇE ĞÖRETMENİ SUNAY ÖZONUK TARAFINDAN HAZIRLANAN TİYATRO GÖSTERİSİ

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TÖRENİMİZİ ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZ İLE COŞKULU BİR ORTAMDA KUTLADIK.